Zonnebrillen

Merken, kleuren en stijlen
Het zonnetje schijnt weer flink en daarom is het zonnebrillen seizoen alweer in volle gang! Er hangen weer honderden zonnebrillen in onze winkel te wachten op hun toekomstige eigenaar. Van de mooiste merken, in de mooiste kleuren en stijlen! Enkele bekende merken die wij op dit moment voor u hebben zijn o.a. RayBan, Oakley, Esprit, WOOW, Vogue, Adidas en Rodenstock.

Polariserend filter
Heeft u wel eens last van hinderlijke licht schitteringen die door een ‘gewone’ zonnebril niet geheel wordt weggehaald? Wellicht is een zonnebril met polariserende glazen iets voor u! Bij ons in de winkel kunnen we u eenvoudig het verschil laten zien. En de meeste zonnebrillen merken hebben een groot assortiment in polariserende zonnebrillen. Zonnebril op sterkte? Ook dit is mogelijk met polariserende glazen, en ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen.

Zonneglazen
Al onze zonneglazen zijn voorzien van een 100% UV filter. Dit houdt het schadelijke UV licht weg van het oog. Zonneglazen zijn er ook in veel verschillende kleuren. Bruin, grijs, groen of degradé (overlopend van donker naar licht) zijn zomaar een aantal keuzes die er zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de waanzinnige spiegel coatingen die op glazen gemaakt kunnen worden!

Varilux
Bijna alle zonnebrillen kunnen tegenwoordig op sterkte gemaakt worden. Bij Opticus kunt u het hele jaar door profiteren van scherpe aanbiedingen wat betreft zonneglazen op sterkte. Enkelvoudig maar ook met Varilux.

Focus op kwaliteit Eigen inslijp atelier en voorraadglazen Oogmeting en service bij u thuis De modernste apparatuur Vriendelijk en bekwaam personeel

Nieuws

LEYWEG 541
2545 GG DEN HAAG
T. 070 366 27 74
E-MAIL
  WIJ ZIJN OPEN TOT 17.30  WIJ ZIJN GESLOTEN