Contactlenzen

Tegenwoordig kun je lenzen op iedere hoek van de straat kopen. Dit lijkt de normaalste zaak van de wereld te zijn, maar is dit eigenlijk wel zo goed? Dan ben je dus eigenlijk zelf je eigen contactlens specialist. Is raar toch? Controleer jij jezelf ook op gaatjes in je tanden?
Wij zijn lid van ANVC en het OVN. Je wordt dus altijd door een gediplomeerde contactlensspecialist geholpen, gecontroleerd en geadviseerd.

Veilig lenzen dragen
We helpen je graag aan de best denkbare contactlenzen voor jouw situatie. Daglenzen, maandlenzen, hard of zacht? Er zijn tal van mogelijkheden. Veilig lenzen dragen staat bij ons altijd voorop, je hebt tenslotte maar één paar ogen. Laat je gerust eens informeren over het dragen van contactlenzen. Maak een afspraak via het afsprakenformulier of 070-3662774.

Daglenzen
Heerlijk lenzen dragen zonder gedoe! Wist je dat wij daglenzen onder eigen label leveren? De Co-Optic daglenzen komen uit de Alcon fabrieken en hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. De meeste daglenzen zijn uit voorraad leverbaar (-0.75 t/m -6.00) en zijn ook nog eens zéér scherp geprijsd. Je hebt al een halfjaar pakket daglenzen inclusief controles voor slechts € 199,=!

Nachtlenzen
Nachtlenzen draag je ’s nachts. Het grootste voordeel is dus dat je overdag geen bril of contactlenzen hoeft te dragen. De lens doet het werk terwijl je slaapt en overdag zie je scherp. Als je bijziend bent, geen bril op wil en liever overdag geen lenzen draagt dan zijn nachtlenzen zeker een goede oplossing. Check hier eens voor meer informatie over Nachtlenzen, en kijk hier voor een leuk filmpje!

Focus op kwaliteit Eigen inslijp atelier en voorraadglazen Oogmeting en service bij u thuis De modernste apparatuur Vriendelijk en bekwaam personeel

Nieuws

LEYWEG 541
2545 GG DEN HAAG
T. 070 366 27 74
E-MAIL
  WIJ ZIJN OPEN TOT 17.30  WIJ ZIJN GESLOTEN