Opticus_Lenzen_Head

Contactlenzen

Dé specialist in contactlenzen
Tegenwoordig kun je lenzen op iedere hoek van de straat kopen. Dit lijkt de normaalste zaak van de wereld te zijn, maar is dit eigenlijk wel zo goed? Dan ben je dus eigenlijk zelf je eigen contactlens specialist. Is raar toch? Controleer jij jezelf ook op gaatjes in je tanden? Wij zijn lid van de ANVC, de Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten. U wordt dus altijd door een gediplomeerde contactlensspecialist geholpen, gecontroleerd en geadviseerd.

Deskundige controle & veilig lenzen dragen
Onze zeer ervaren optometristen en contactlens specialisten helpen je graag aan de best denkbare contactlenzen voor jouw situatie. Hierbij hebben wij de nieuwste technieken en materialen tot onze beschikking. Jouw ogen worden alleen met de nieuwste apparatuur bekeken. Want alleen het beste is goed genoeg. Laat je gerust eens informeren over het dragen van contactlenzen. Maak een afspraak via info@opticus.nl of 070-3662774.

Daglenzen
Heerlijk lenzen dragen zonder gedoe! Wist u dat wij daglenzen onder eigen label leveren? De Co-Optic daglenzen komen uit de Alcon fabrieken en hiermee is de kwaliteit gewaarborgd. De meeste daglenzen zijn uit voorraad leverbaar (-0.75 t/m -6.00) en zijn ook nog eens zéér scherp geprijsd. Je hebt al een halfjaar pakket daglenzen inclusief controles voor slechts € 199,=! Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden, of maak een afspraak met onze deskundige optometristen & contactlensspecialisten.

Nachtlenzen
Het grootste voordeel van nachtlenzen is dat u overdag geen bril of contactlenzen hoeft te dragen. Hierdoor heb je geen last van irritatie van jouw contactlenzen, wanneer je ze te lang draagt, bij hooikoorts of als je in een omgeving met droge lucht bent. De lens doet het werk terwijl u slaapt en overdag ziet u scherp. Ook is kans dat u een lens verliest veel beperkter bij nachtlenzen. Nachtlenzen is voor een grote groep mensen dé oplossing. Als je bijziend bent geen bril wilt dragen en problemen hebt met gewone lenzen dan zijn nachtlenzen zeker een erg goed alternatief. Het is niet goedkoper dan gewone lenzen maar het levert wel een hoop comfort op. De nadelen zijn beperkt hoewel de echte lange termijn effecten van het gebruik van deze lenzen nog niet is vast te stellen.

Focus op kwaliteit Eigen inslijp atelier en voorraadglazen Oogmeting en service bij u thuis De modernste apparatuur Vriendelijk en bekwaam personeel

Nieuws

LEYWEG 541
2545 GG DEN HAAG
T. 070 366 27 74
E-MAIL
  WIJ ZIJN OPEN TOT 17.30  WIJ ZIJN GESLOTEN