header

Brillen

Van trendy en stijlvol tot gedegen en tijdloos
Een bril is allang niet meer alleen een nuttig ding alleen bedoeld om je glazen op de juiste plek te houden. Het is veel meer dan dat. Al jaren is de bril een heus mode item. Bij Opticus houden we dit altijd erg scherp voor u in de gaten, zodat u altijd een zeer ruime sortering aan modieuze monturen zult vinden. Variërend in alle prijsklassen, in vele uitvoeringen. Van zeer trendy en stijlvol tot gedegen en tijdloos. Welke bril u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een kwalitatief goed montuur met een uitstekende garantie. En doordat onze collectie meerdere keren per jaar wordt ververst is onze winkel altijd up-to-date!

Glazen op voorraad
Veel enkelvoudige kunststof brillenglazen zijn bij ons zeer snel leverbaar. Wij beschikken over een grote eigen voorraad in heel veel uiteenlopende sterktes (-8.00 t/m +5.00!). En aangezien wij beschikken over een eigen inslijpatelier, kan uw enkelvoudige bril heel snel klaar zijn. Vaak al binnen één uur!

Mooie merken
Op beurzen zijn we altijd op zoek naar mooie brillen. U zult dus zeer regelmatig nieuwe, sprankelende brillenmerken in onze winkel tegenkomen waar we heel erg enthousiast over zijn! Onze laatste nieuwe aanwinsten zijn: WOOW! C-Zone en Dragon. Kom ze eens bekijken!

Service & garantie
We staan al sinds 1951 bekend om onze uitgebreide en uitstekende service & garantie. Zonder uitzondering op elke (zonne-) bril.

Kinderbrillen specialist
Speciaal voor de kids en tieners heeft Opticus een zeer ruime voorraad van meer dan 300 (merk-) brillen, in alle kleuren, soorten en maten. Van een echte prinsessenbril tot een stoere jongensbril, allemaal van goede kwaliteit. Sommigen zijn extreem flexibel, wat de levensduur extra ten goede komt. Ook voor de tieners, die qua maat vaak tussen kinderen en volwassenen in vallen, is er een zeer ruime collectie modieuze monturen. Trendy kunststof in de meest mooie kleuren, of juist minder opvallend, het is er allemaal. Bekende merken zijn o.a.: Ray Ban Junior, Vingino, Nike, Little Paul & Joe, Adidas, Eschenbach en Paprika. Er komen geregeld nieuwe merken bij, en de collecties veranderen meerdere keren per jaar. Altijd een actueel aanbod dus!

Je hebt al een te gekke, en kwalitatief goede kinderbril compleet met glazen vanaf 129,00!

Maatwerk
Mocht het zijn dat de juiste maat, of de juiste kleur nèt niet aanwezig is, geen probleem! Wij bestellen naar de mogelijkheden de juiste bril helemaal naar jullie wens.

Service & garantie
Omdat kinderen niet stilzitten, ook niet als ze een bril op hebben, zullen kinderbrillen regelmatig een stel beurt nodig hebben. Op alle door ons geleverde (kinder-) brillen zit een uitstekende service en garantie. U bent dus altijd welkom als de bril eventjes niet helemaal meer lekker zit. Het is altijd aan te raden eens in de zoveel tijd eens langs te komen zodat de bril weer helemaal grondig wordt afgesteld en schoongemaakt! Kost niets, alleen een beetje tijd…

Focus op kwaliteit Eigen inslijp atelier en voorraadglazen Oogmeting en service bij u thuis De modernste apparatuur Vriendelijk en bekwaam personeel

Nieuws

LEYWEG 541
2545 GG DEN HAAG
T. 070 366 27 74
E-MAIL
  WIJ ZIJN OPEN TOT 17.30  WIJ ZIJN GESLOTEN