Monoqool: 3D geprinte monturen

De stap naar een volledig nieuwe techniek in de productie van brillen is gezet: Opticus introduceert als één van de eerste optiekzaken in Nederland de 3D geprinte brillencollectie van Monoqool uit Denemarken.

Monoqool is een zeer innovatief merk dat zich met de introductie van 3D geprinte monturen weet te onderscheiden van de concurrentie. Ze tonen daarmee meteen aan dat het maken van een mooie innovatieve bril vakmanschap is. Een feilloze pasvorm gecombineerd met een extreem laag gewicht ( soms slechts 4 gram!) én een enorme stevigheid geeft de drager een gevoel van ultiem comfort. Een prettige bijkomstigheid is dat het een duurzaam productieproces is doordat er geen restafval ontstaat. Altijd al willen zien hoe een 3D bril geprint wordt? Bekijk het hier!

Het oog wil natuurlijk ook wat: de brillen zijn stijlvol door de matte kleuren en fijn gevormde randen. Er is perfect gebruik gemaakt van de combinatie trend, innovatie en techniek. Kijk eens op de schitterende website van Monoqool.

Kom eens langs om deze innovatieve collectie zelf te ervaren en te passen.

Focus op kwaliteit Focus op kwaliteit Oogmeting en service bij u thuis De modernste apparatuur Vriendelijk en bekwaam personeel

Nieuws

LEYWEG 541
2545 GG DEN HAAG
T. 070 366 27 74
E-MAIL
  WIJ ZIJN OPEN TOT 17.30  WIJ ZIJN GESLOTEN