Opticus is goed voor ogen!

Dat worteltjes goed zijn voor je ogen is iedereen wel als kind bijgebracht. En dat gezond eten in zijn algemeenheid goed is voor je lichaam, en dus ook voor je ogen, is ook absoluut waar. Voor enkele oogziekten zijn de onderzoeken nog in volle gang, voor diverse anderen is het wetenschappelijke, harde bewijs al geleverd.

Mensen met goede en gezonde ogen beseffen soms niet hoe belangrijk het is om bewust te eten en beschouwen scherp zicht als een standaard gegeven. Maar degenen met slechter zicht beseffen het maar al te goed; scherp, helder zicht in je leven is iets om zuinig op te zijn.

Heerlijk & gezond
We posten op de Opticus Facebook pagina heel regelmatig heerlijke & gezonde recepten, uiteraard allemaal heel erg goed voor jouw ogen. Op deze pagina kun je er ook een heleboel vinden, allemaal keurig gerangschikt op onderdeel. Daarnaast vindt u hier informatie over gezonde voedingsstoffen e.d. Zeer de moeite waard!

.

Focus op kwaliteit Focus op kwaliteit Oogmeting en service bij u thuis De modernste apparatuur Vriendelijk en bekwaam personeel

Nieuws

LEYWEG 541
2545 GG DEN HAAG
T. 070 366 27 74
E-MAIL
  WIJ ZIJN OPEN TOT 17.30  WIJ ZIJN GESLOTEN